Παράδοση Προϊόντων & Έξοδα Αποστολής

Αρχική / Παράδοση Προϊόντων & Έξοδα Αποστολής

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή, η επιχείρησή μας, σας ενημερώνει μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) επιβεβαίωσης, στο δηλωθέν στη φόρμα παραγγελίας σας e-mail με τον αριθμό αποστολής του προϊόντος.

Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις υλοποιούνται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες, οι οποίες καταχωρούνται κατά τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες της επιχείρησή μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η επιχείρησή μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η επιχείρησή μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας, στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Μην ξεχνάτε ότι για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, η αποστολή γίνεται δωρεάν για παραγγελίες από 60 € και άνω, ενώ για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού, η αποστολή γίνεται δωρεάν για παραγγελίες από 200 € και άνω.

Για όλες τις άλλες παραγγελίες εντός Ελλάδας, κάτω των 60 €, η χρέωση είναι στα  4 € και για τις παραγγελίες εξωτερικού κάτω των 200 €, η χρέωση είναι στα 12 €.

Back to Top