Πολιτική Επιστροφών

Αρχική / Πολιτική Επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε με όποια μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε με δική σας χρέωση και στη συνέχεια σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με δωρεάν τα έξοδα αποστολής του(ς).

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μέσω αποστολής e-mail στο info@paravanclothes.com καθώς και τηλεφωνικώς στο 210 8078626.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 10 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας). Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρησή μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη, τεκμαίρεται ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την επιχείρησή μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή το τμήμα του προϊόντος που είναι ελαττωματικό ή παρουσιάζει φθορές στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: info@paravanclothes.com, γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Σημειώνεται ότι επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά νέου προϊόντος, μπορείτε να κρατήσετε πιστωτικό υπόλοιπο για επόμενη αγορά, εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά, δεν επιδέχονται αλλαγής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;

  • Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paravanclothes.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 8078626.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 10 εργάσιμων ημερών, ως αναλύεται ως άνω.
Back to Top