Τρόποι Πληρωμής

Αρχική / Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους προτεινόμενους από την εταιρεία μας τρόπους.

Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Παρέχεται η δυνατότητα καταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Καταβάλλετε το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα σε μετρητά (cash) κατά την παραλαβή του(ς) από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς ή μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ: Μπορείτε να κάνετε κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό με στοιχεία ALPHA BANK

IBAN GR52 0140 1530 1530 0200 2010 120, ΡΕΝΤΖΕΠΕΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Κατόπιν της καταθέσεως των χρημάτων, θα αποστέλλεται αντίγραφο του εμβάσματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος info@paravanclothes.com και εν συνεχεία θα πραγματοποιείται η αποστολή του προϊόντος.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Η παραλαβή του/των προϊόντων σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό κατάστημα και η πληρωμή να διενεργηθεί είτε με κάρτα, είτε με μετρητά.

Back to Top